Workshops

1. Workshop Vedic Art. Zou je willen weten wat Vedic Art Schilderen is en of het bij je past dan kun je dit in deze workshop ervaren. De eerste 4 principes en opdrachten van de Vedic Art komen hierin aan de orde. Bevalt het dan kun je, als je wilt, verder gaan met een Basiscursus Vedic Art waarin de principes 5 tot en met 17 met opdrachten aangeboden worden.

2. Workshop Vedic Art voor kinderen  Eindelijk mag je op jouw eigen manier werken en bepaal jij hoe je op je eigen wijze omgaat met dat wat aangeboden wordt. Je gaat ontdekken of je Vedic Art schilderen leuk vindt om te doen. De eerste 4 principes en de daarbij horende opdrachten worden behandeld

3. Workshop Natuurimpressies geïnspireerd door schilder Monet  Wil je iets meer weten over de schilder Monet en het Impressionisme? Zou je ook wel eens op deze manier willen schilderen? Hoe heeft Monet die prachtige natuursferen zo mooi weten te schilderen en hoe zou je dit zelf ook kunnen doen. Ik neem je mee in een reis door het impressionisme en met hulp van opdrachten over kleur, textuur en licht groei je toe naar jouw schilderij.

4. Workshop schilder je eigen innerlijk Licht.Workshop schilder je eigen innerlijk Licht. In deze workshop schilder je je eigen innerlijke Licht. Met hulp van een lijnoefening die je helpt de reis naar binnen te maken, maak je met de volgende opdracht je eigen Licht zichtbaar. Je werk is uniek en kostbaar.

5. Workshop schilder je innerlijk Portret  
Wat is er geweest? Er komt vast wel iets bovendrijven. Dit kan een ervaring zijn die prettig of minder prettig was.
Wat zal 2019 je brengen, wat is hierbij je verlangen?
En wat is er nu in je leven?
Je gaat dit speels vertalen in 3 schilderijtjes.  Alles mag er zijn!!! Er is geen prestatiedruk. Het zijn unieke beelden vanuit jouw innerlijk vertaald en naar buiten gebracht. Kostbaar en rijk. We beginnen met koffie/ thee/ koek. Met hulp van een lijnoefening keer je naar binnen, maak je je creativiteit vrij en openen zich als het ware zaadjes die je naar buiten brengt in de 3 schilderijtjes. Tot slot kijken we naar elkaars werk zonder te vergelijken, oordelen. Er is geen verplichting om iets te zeggen.

6. Inspiratieworkshop  Voel je het verlangen om jezelf te uiten, te schilderen ook al denk je misschien dit niet te kunnen? Vind je het leuk om iets nieuws uit te proberen zonder prestatiedruk, omdat het gewoon leuk is om te doen. Om hierin heerlijk te ontspannen. Wie weet een keer te fotograferen met je mobiel en te gaan kijken naar details. Kleuren en materialen gebruiken met de steun van een opdracht.

We beginnen met koffie/thee en koek. Daarna starten we met een opwarmertje op papier om de spieren los te maken. Dan komt de opdracht die ik uitleg en waarmee je op je eigen wijze aan de slag kunt gaan. Tot slot bekijken we elkaars werk zonder beter of minder, uniek en eigen mag het er zijn!

Per keer te volgen dus je zit nergens aan vast. De Inspiratieworkshop is ook te volgen als vriendinnen of familieworkshop.

Alle workshops duren 4 uur en kosten 55 euro inclusief koffie?thee/koek, doek en verf. Alleen de Vedic Art Workshop voor Kinderen duurt 2 en een half uur en kost 40 euro.