Natuurschilderen

Hoe kun je de natuur schilderen in alle blijheid, losheid en zonder prestatiedruk? Hoe kun je het avontuur aangaan van het beleven van de natuur en te ontdekken dat er veel meer is dan nu voor jou zichtbaar is?

Bij Natuurlijk Schilderen leer je dat iedereen kan schilderen vanuit de vrijheid van wat je leuk vindt. Laat je inspireren en ook weer steunen door de opdrachten die ik je geef vanuit materiaal, kleur en vorm. Je wordt hier erg blij van! We gaan zelfs een keer fotograferen met je mobiel of fototoestel, inspiratie opdoen en leren kijken naar details. Ook bekijken we werk van kunstenaars die kunnen zorgen voor nieuwe ideeën.

We beginnen met koffie/thee en koek. We starten met een inkomertje op papier. Daarna de uitleg van de opdracht. Aan het einde van de les bekijken we kort elkaars werk en zien op hoeveel manieren de opdracht uitgewerkt kan worden. Er is geen beter of minder, maar alleen jouw eigen unieke manier van schilderen!

HOE VAAK 7 keer 2 uur op de dinsdagochtend van half 10 tot half 12 en de woensdagochtend  van half 10 tot half 12. Zie voor data de Agenda pagina. Kun je niet op één van deze dagen, maar wil je wel graag de cursus doen neem dan contact met mij op en mogelijk komt er een 3de groep bij voldoende belangstelling.

PRIJS Er zijn twee opties inclusief en exclusief materiaal Inclusief: 175 euro en Exclusief 135 euro.

Mensen met een minimum inkomen kunnen contact met mij opnemen voor mogelijke opties.