Natuurlijk Schilderen

Iedereen kan schilderen.  Ervaar het zelf!!!

Natuurlijk Schilderen is ontdekken dat schilderen meer is dan een bloem zo precies mogelijk naschilderen. Er is veel meer en dat ga je leren zien en ontdekken.  In deze wereld is  veel meer te zien dan je denkt. Schilderen heeft ook veel te maken met wie je bent. Dat straalt letterlijk en figuurlijk naar buiten in je schilderijen.

Ieder mens kan tekenen en schilderen. Het is ontdekken welke manier je past en waar jij blij van wordt. Schilderen kan je heel veel geven: Plezier, inzicht, kennis en balans. In onze maatschappij is het verstand heel belangrijk geworden en het gevoel een ondergesneeuwd kindje. Volgens mij bestaat een mens uit verstand en gevoel. Dat houdt de zaak mooi in evenwicht. De ene mens is wat meer verstandelijk en de ander meer gevoelsmatig. Dat geeft niets dat maakt het leven juist leuk.

Er zijn manieren waarop schilderen heel makkelijk gaat en heel plezierig is. Nieuwsgierig? Kijk gauw verder en ga ontdekken wat je aanspreekt. Is dit lastig doe gewoon een Kennismakingsworkshop. Dan ervaar je echt hoe het is!