Natuurlijk Schilderen

Iedereen kan schilderen.  Ervaar het zelf!!!

Natuurlijk Schilderen is leren ontdekken dat schilderen meer is dan een bloem zo precies mogelijk leren naschilderen. Er is veel meer en dat ga ik je leren zien en laten ontdekken. Ten eerste leer je dat er veel meer te zien is in deze wereld dan je dacht. En dat schilderen ook heel veel te maken heeft met wie je bent. Dat straalt letterlijk en figuurlijk naar buiten ook in je schilderijen.

Ieder mens kan tekenen of schilderen. Het is ontdekken welke manier je past en waar jij blij van wordt. Schilderen kan je heel veel geven: Plezier, inzicht, kennis en balans. Ik zie het zo dat in onze maatschappij het verstand heel belangrijk is geworden en het gevoel een ondergesneeuwd kindje. Volgens mij bestaat een mens zowel uit verstand als gevoel. Dat houdt de zaak mooi in evenwicht. De ene mens is wat meer verstandelijk en de ander meer gevoelsmatig. Dat geeft niets dat maakt het leven juist leuk.

Er zijn manieren waarop schilderen heel makkelijk gaat en heel plezierig is. Nieuwsgierig? kijk gauw verder en ga ontdekken wat je aanspreekt. Is dit lastig doe gewoon een Kennismakingsworkshop. Dan ervaar je echt hoe het is!