Verdere Info

WAT: Vedic Art Basiscursus , Vervolgcursus, Kindercursus, Weekendcursus en de workshop Kennismaken met Vedic Art. Verder de Cursus Natuurschilderen en de  Workshops Natuurimpressies geïnspireerd door schilder Monet, Schilder je eigen innerlijk Licht, Schilder je Zelfportret en de Inspiratieworkshop. Met inachtneming van de coronaregels op anderhalve meter afstand.

WANNEER: Zie de Agenda.

WAAR: Essensitief Aengwirderweg 300 Tjalleberd

VOOR WIE: Voor iedereen. Voor de Vervolgcursus Vedic Art is het nodig dat je de Basiscursus Vedic Art hebt gevolgd.

PROGRAMMA: Zie voor uitleg de betreffende pagina.

MATERIAAL: De Workshops zijn inclusief verf exclusief doek als je hierop wilt werken. De Vedic Art basis en vervolgcursus zijn exclusief materiaal. Het is mogelijk om  bij mij materiaal tegen inkoopsprijs te kopen. Ook is er een goedkope set verf te koop.

PRIJS: Workshops van 4 uur: 45 euro inclusief verf exclusief doek. De Basiscursus Vedic Art van 5 keer:  250 euro exclusief. In overleg is betalen in termijnen mogelijk. Mocht bij een minimum inkomen de prijs van de cursus een probleem vormen neem dan contact met mij op.

INSCHRIJVING: Voor de cursussen is je inschrijving definitief als voor betreffende cursus een bedrag van 50 euro is overgemaakt op rekening NL13  INGB 0008 9953 72  van AMK Geerds met vermelding van je naam, de cursus die je wilt volgen en de cursusdatum. Voor de workshops kan het bedrag van de workshop contant betaald worden of overgemaakt worden op de rekening NL13 INGB 0008 9953 72.