Verdere Info

WAT: Vedic Art Basiscursus , Vervolgcursus, Kindercursus, Weekendcursus en de Kennismakingsworkshop Vedic Art. Verder de Cursus Natuurschilderen en de  Workshops Natuurimpressies geïnspireerd door schilder Monet, Schilder je eigen innerlijk Licht, Schilder je Zelfportret en de Inspiratieworkshop.

WANNEER: Zie de Agenda.

WAAR: Leeuwarden: De Froskenburg Salamonzegel 99 Drachten: De Drait Flevo 194, Cornjum/Britsum Túnmanswente te Cornjum. Bij een kleine groep  in het atelier op Finne 84 te Britsum.

VOOR WIE: Voor iedereen. Voor de Vervolgcursus Vedic Art is het nodig dat je de Basiscursus Vedic Art hebt gevolgd.

PROGRAMMA: Zie voor uitleg de betreffende pagina.

MATERIAAL: Voor Vedic Art zie de betreffende pagina. Voor de cursus Natuurschilderen is de verf en voor de workshops is al het materiaal inclusief.

PRIJS: Workshops van 3 uur: 50 euro inclusief materiaal. De Basiscursus Vedic Art van 5 keer:  240 euro. Cursus Natuurschilderen een inclusief prijs van 200 euro. In overleg is betalen in termijnen mogelijk. Mocht bij een minimum Inkomen de prijs van de cursus een probleem vormen neem dan contact met mij op.

INSCHRIJVING: Je inschrijving is pas definitief als voor betreffende cursus een bedrag van 50 euro is overgemaakt op rekening NL96  INGB 0683  8410 17 van AMK Geerds te Britsum met de vermelding van je naam, de cursus die je wilt volgen en de cursusdatum. De kosten van de workshops kunnen overgemaakt worden op de rekening of indien afgesproken contant voldaan worden bij aanvang van de workshop.

 

Foto Martena State   Foto Túnmanswente

In grote groep vinden cursussen en workshops ook plaats in de Túnmanswente wat ligt in het prachtige park van het historische Martena State te Cornjum.